Районні у Кропивницькому ради активніше співпрацюватимуть з громадами у мікрорайонах міста

Понеділок, 29 листопада 2021 15:26

Керівники Подільської та Фортечної районних у Кропивницькому рад мають активізувати свою роботу. На цьому наголосив  міський голова Андрій Райкович сьогодні, 29 листопада, під час щопонеділкової апаратної наради.

- Прибирання прибудинкових територій, організація вивезення габаритного сміття – щоденні важливі питання життєдіяльності громади. Використовуйте для цього рейди, задіюйте контроль, спілкуйтеся із мешканцями приватного сектору. І робіть це систематично!, - наголосив очільник міста. - П’ять інспекторів з благоустрою не можуть охопити своєю увагою все місто. Допомагайте! У вас повинні бути налагоджені і механізми ефективного контроль за ситуацією на вулицях міста, і надійні комунікації із головами квартальних комітетів та поліцейськими офіцерами громад.

Ще одне завдання – прискорити організацію офісів розвитку громад у всіх мікрорайонах обласного центру спільно із виконавчими органами та депутатським корпусом міста. Андрій Райкович вимагає також  від керівництва районних в місті рад активнішої участі у створенні локальних проєктів соціального спрямування. Під особистий контроль цей напрямок роботи візьме на себе  секретар міської ради Олег Колюка.

Усі новини