Ремонт міський доріг залишається пріоритетом у роботі комунальних служб Кропивницького

Понеділок, 22 травня 2017 12:56

Не зволікати з ремонтом міських доріг закликав комунальників сьогодні під час апаратної наради міський голова Кропивницького Андрій Райкович. Минулої “апаратки”

він вже загострював увагу на цьому питанні, й вкотре наголосив: поки тривають тендери на капітальний ремонт доріг, ми повинні щодня займатись поточними роботами.

- Я дивлюся, ті промоїни, раптові провали в центрі ліквідуються швидко. Але транспорт ходить не лише центром, – наголосив міський голова. - Управління ЖКГ, не сидіть на місці: оперативно обстежуйте і ремонтуйте всі проблемні місця. Їх багато. Транспортники впродовж години вам їх озвучать по кожній вулиці.

Андрій Райкович переконаний, сьогодні важливо максимально використати теплу пору року і зробити всю можливу поточну роботу. Терміни і графіки виконавці робіт мають оприлюднити якнайшвидше.

Крім того, вже завершений тендер на купівлю двадцяти великомісних комунальних пасажирських автобусів, визначені маршрути, на яких вони працюватимуть – тож дорожнє покриття на цих напрямках має ремонтьуватися першочергово.

А ще очільник міста звернув увагу на зупинення дорожніх робіт по вулиці Смоленчука в Кропивницькому. Роботи тут виконує підприємство “Облавтодор”, для асфальтування є все – люди, техніка, асфальтова суміш – а справа не зрушила з місця. У той же час відремонтована тут дорога дозволила б суттєво розвантажити транспортні потоки у центрі міста.

Усі новини