Ремонтні роботи на теплових мережах обмежать тролейбусне сполучення Новомиколаївки із центром Кропивницького

Вівторок, 26 вересня 2017 12:38

Сьогодні, 26 вересня, ремонтні бригади КП «Теплоенергетик» розпочинають ремонтні роботи на свої мережах у найвищій точці Соборної площі – біля зупинки «Швейна фабрика».

Як повідомив начальник головного управління ЖКГ міської ради Віктор Кухаренко, гідравлічні випробування виявили слабке місце у тепловій мережі підприємства. Для забезпечення безперебійного теплопостачання було прийняте рішення замінити проблемну ділянку трубопроводу.

- Сьогодні від 21.00 дві бригади ремонтників розпочинають роботи, - відзначив Віктор Кухаренко. – Від зупинки «Швейна фабрика», де розміщений тепловий колектор, і під дорогою проходить трубопровід, який потребує заміни. Щоб мінімізувати незручності для мешканців, пов’язані із обмеженням руху громадського транспорту, ремонтники працюватимуть у стислі терміни. За попередніми розрахунками, ремонтні роботи триватимуть від п’яти до семи днів.

Проведення земляних робіт і використання дорожньої техніки потребують відключення від напруги ліній живлення електротранспорту, тож тролейбусний зв’язок Новомиколаївки із центром Кропивницького у ці дні буде обмеженим.

- Живлення ліній відключатиметься вночі від 21.00 до 6.00 та вдень, коли спаде транспортний потік – від 10.00 по 15.00. У цей час тролейбуси довозитимуть пасажирів до центру міста. Не працюватиме також нічний тролейбус за маршрутом «Залізничний вокзал – Лісопаркова». Він рухатиметься на Жадова, але по вулицях Шевченка і Велика Перспективна, - звернув увагу начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Олександр Вергун. – У пікові години: від 06.00 по 10.00 та від 15.00 по 21.00,  рух тролейбусів здійснюватиметься за звичною схемою.

Усі новини