Ресторану не буде: з даху кропивницької багатоповерхівки прибрали самовільно облаштовану зону відпочинку

Четвер, 14 липня 2022 16:48

Самовільно облаштовану зону відпочинку з барною стійкою на даху дев’ятиповерхівки по вулиці Шульгиних, 41 у Кропивницькому прибрали. Про це повідомила начальниця ЖЕО №1 Світлана Ковальова.

- За дорученням заступника міського голови Олександра Мосіна разом із представниками спецінспекції, МНС, Нацполіції виїхали на місце облаштування імпровізованої зони відпочинку. Дах повністю звільнили від сторонніх предметів, і закрили. Зараз там чисто і доступу стороннім особам туди немає, - повідомила Світлана Ковальова.

Порушника благоустрою викликали на засідання адміністративної комісії. Як повідомив начальник інспекції з благоустрою Кропивницької міської ради Олександр Брюховецький, на нього склали два адмінпротоколи, за кожним із яких йому загрожує штраф від 340 до 1360 гривень.

Нагадаємо, кропивничанин, який навіть не мешкає у цьому будинку, облаштував на даху зону відпочинку з барною стінкою. Усе це він зробив без будь-яких дозволів, дотримання протипожежної безпеки і санітарно-епідеміологічних правил. Мешканці будинку скаржилися на постійні порушення режиму тиші, на викидання з даху пляшок та сміття.

Усі новини