Ревізія перевірить причини зволікання з реалізацією проектів Громадського бюджету у Кропивницькому

Понеділок, 3 лютого 2020 13:40

На незавершені будівництва об’єктів в рамках реалізації у Кропивницькому проектів Громадського бюджету очікує ревізія. Про це попередив секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 03 лютого.

- Цього тижня планується засідання координаційної ради з питань “Громадського бюджету”. Незабаром розпочнеться новий конкурсний відбір проектів на наступний рік, а деякі проекти за минулі роки і досі нереалізовані, - зауважив Андрій Табалов. - Один із таких проблемних об’єктів - “Алея авіаторів”. У жовтні після скарги людей на повільні темпи виконання робіт ми разом із депутатом Олегом Краснокутським перевірили хід виконання робіт. З’ясувалося, що роботу затягують недобросовісні робітники. Тоді керівник підрядної організації запевнив, що темпи пришвидшать і роботу завершать в строк — до 30 листопада. Але й досі алея незавершена.

Андрій Табалов повідомив також, що станом на сьогодні з невідомих причин не завершено ще один проєкт Громадського бюджету - спортивний комплекс для дітей з інвалідністю “Надія”.

- Найближчим часом разом з авторами проектів та громадою проведемо ревізію цих об’єктів, запросимо виконавців робіт. Підрядники повинні пояснити громаді, чому об’єкти досі не завершені, - наголосив Андрій Табалов.

Усі новини