Робота муніципального енергетичного форуму у Кропивницькому втілиться у реальні проекти енергозберігання і енергоефективності

Понеділок, 15 травня 2017 12:40

Всеукраїнська виставка «Енергоефективність і Енергозбереження» і другий муніципальний інвестиційний форум «TIME to INVEST» у Кропивницькому стали помітними подіями минулого тижня. Це відзначив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 15 травня.

 – Захід готувався управлінням економіки, і я висловлю щиру подяку колективу виконавчого органу, передусім Андрію Паливоді, Тетяні Тимченко, всім, хто гідно представив місто, як організатора сесії, - наголосив очільник міста. - 30 провідних фірм, підприємств, наукових бюро з різних міст України, велика кількість банків, які працюють в рамках програми «Теплі кредити». Добре, що запросили керівників ОСББ. Нам необхідно навчитися і на практиці використовувати додаткові фінанси, кредити, міжнародні гроші для реалізації заходів з енергоощадності. Тому наш наступний крок після таких форумів - практична робота і результати, втілені в реальні проекти.

Усі новини