Розміщення зовнішньої реклами у Кропивницькому перебуває на жорсткому контролі міської влади

Четвер, 26 січня 2017 11:53

Сьогодні, 26 січня, відбулось чергове засідання комісії з координації заходів щодо впорядкування розміщення зовнішньої реклами на території Кропивницького під головуванням начальника управління містобудування та архітектури Вадима Мездріна.

До порядку денного було включено п’ять питань, з яких три стосувалися надання дозволів фізичним особам підприємцям на розміщення рекламних щитів по вулицях Академіка Тамма на ринку “Європейський” і Космонавта Попова біля ринку “Престиж” та вказівників по вулиці Короленка, що належать ПП “Лікарня Святого Луки”.

Позитивне рішення комісія прийняла лише із першого питання — розміщення виносної малогабаритної конструкції біля входу до магазину “Дорадо” на ринку “Європейський”. По інших двох пропозиціях підприємці отримали відмову, але членами комісії було прийняте рішення провести виїзне засідання за цими адресах, щоб детальніше вивчити питання розміщення малогабаритної реклами.

Дві останні пропозиції стосувалися продовження дії дозволів на розміщення рекламних щитів на розі вулиць Великої Перспективної та Великої Пермської і по вулиці Вокзальній, що належать рекламному агенству “Галерея”. І у даному випадку власник отримав від комісії відмову, оскільки надані ним фотоматеріали виявились застарілими, що не дало можливості членам комісії об'єктивно оцінити стан конструкції. Тож пропозиції були відправлені на доопрацювання до наступного засідання.

Усі новини