Рух заради здоров’я і толерантності

Четвер, 6 квітня 2017 14:25

Сьогодні, 6 квітня, близько двох сотень кропивничан напередодні Всесвітнього дня здоров’я долучилися на стадіоні «Зірка» до загальноміській ранкової зарядки під гаслом «Зарядись толерантністю».

Ініціював масштабний фізкультурний захід обласний осередок громадської організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД». Перед початком масової руханки голова правління обласного осередку Юлія Чабанюк повідомила прихильникам фізкультури і спорту, які відгукнулися на заклик, що мета заходу – прищепити толерантне ставлення до людей з ВІЛ/СНІДом та дбайливе – до власного здоров'я. А представник обласного відділення Національного олімпійського комітету України Микола Аношкін провів олімпійську вікторину й вручив призи тим, хто правильно відповідав на її запитання.

Провів масову ранкову зарядку футболіст ФК «Зірка» Владислав Лупашко. А півгодинну розминку з пробіжкою разом з ним робили студенти, журналісти, патрульні поліцейські і представники інших професій (чимало дорослих були з малими дітьми, які завзято махали руками й ногами).

Разом з ними до руханки долучився й секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов, який привітав усіх її учасників та закликав завжди дбати про власне здоров’я, а також заохочувати до цього інших.

Джерело: http://www.vechirka.com.ua

Усі новини