Рятувальники Кропивницького оперативно локалізували і ліквідували пожежу скрапленого газу по вулиці Київській

Четвер, 28 березня 2019 09:05

У середу, 27 березня,  о 19:52  на території майданчика з відстою автомобілів по вулиці Київській, 48а у Кропивницькому  виникла пожежа трьох  вантажних автомобілів, на платформах  яких знаходилися ємності для перевезення скрапленого газу.

На місце пригоди відразу прибули  міський голова Кропивницького Андрій Райкович та начальник обласного управління Національної поліції України Роман Козьяков.

- Найважливіше у цій ситуації, що рятувальники оперативно локалізували пожежу і безпосередньої загрози для мешканців міста немає, - наголосив очільник міста. – На період ліквідації наслідків вибуху від електропостачання відключені найближчі мікрорайони. Більше інформації ми зможемо дати на ранок, 28 березня.

Роман Козьяков повідомив, що працівники Національної гвардії надійно забезпечують охорону громадського порядку, триває слідство, яке дасть відповідальна причини виникнення пожежі.

За інформацією начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Сергія Коваленка, внаслідок пожежі знищено  10 вантажних та  8 легкових автомобілів і пошкоджено 8 легкових та 2 вантажних автомобілі, будівлю трансформаторної підстанції.

- Під час пожежі постраждало троє осіб, з яких двоє  співробітників ДСНС, - повідомив Сергій Коваленко. -  Начальник караулу 1 ДПРЧ 1 ДПРЗ м. Кропивницький отримав опіки рук та голови І, ІІ ступеню, стан середній стабільний,  а старший помічник начальника чергової зміни з питань оперативного реагування ОКЦ Управління ДСНС України у Кіровоградські має опіки голови та шиї І,ІІ ступеню, його стан легкий, обоє перебувають  в опіковому відділенні Кіровоградської обласної лікарні. Ще одна цивільна особа 1960 року народження отримала опіки тулубу ІІ, ІІІ ступеню, її стан важкий і громадянин  знаходиться в реанімаційному відділенні Кіровоградської обласної лікарні.

Причина пожежі, інформація щодо знищеного та пошкодженого майна та їх власників   встановлюється, відзначив Сергій Коваленко

Усі новини