Секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов звітував перед своїми виборцями

П'ятниця, 20 жовтня 2017 16:04

Секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов звітував перед виборцями у мікрорайоні Велика Балка вчора, 19 жовтня.

- Ми разом з вами працюємо вже два роки. Звичайно, якісь питання відразу вирішуємо, а з деякі потрібно тривалий підготовлювати до вирішення. Ми разом крок за кроком працюватимемо, аби ваш мікрорайон був не гіршим за центральну частину міста. Як на мене, показником європейського міста є освітлені околиці, якісне транспортне сполучення, нормальні асфальтовані дороги. І за це ми з вами будемо боротися, – наголосив Андрій Табалов.

За словами секретаря міської ради, за два роки у мікрорайоні вдалося встановити декілька спортивно-дитячих майданчиків, відновити зовнішнє освітлення на низці вулиць, вирішити технічне питання приведення до норми тиску водопостачання, здійснити капітальні ремонти та грейдерування доріг.

Цього дня Андрій Табалов також виконав приємну місію - вручив подяки за плідну співпрацю головам квартальних комітетів, активістам мікрорайонів.

- Зрозуміло, що за два роки не вдалося вирішити всі питання, якими ніхто не займався десяток років. Але я переконаний, що разом ми зможемо змінити ваш мікрорайон, - підкреслив секретар міської ради.

Після зустрічі для мешканців виступили аматорські творчі колективи.

Фото: http://rk.kr.ua

Усі новини