Середній десантний корабель “Юрій Олефіренко” отримає подарунки від міської влади

П'ятниця, 3 липня 2020 13:05

5 липня в нашій державі відзначається  День Військово-Морських Сил Збройних Сил України. З цієї нагоди, за дорученням міського голови Андрія Райковича, Міська рада міста Кропивницького від імені громади міста привітає особовий склад середнього десантного корабля “Юрій Олефіренко”.

Нагадаємо, що у 2015 році Указом Президента України десантний корабель "Кіровоград" перейменовано на честь командира 73-го Морського центру спеціального призначення, капітана 1-го рангу Юрія Олефіренка, який загинув під Маріуполем в зоні АТО.

- Командир СДК “Юрій Олефіренко” направив запрошення до міської ради та міського голови Андрія Райковича взяти участь в урочистостях з нагоди свята. Безумовно, наша делегація поїде з подарунками, - зазначив заступник міського голови Олександр Мосін.

В неділю, 5 липня, представники від міської ради прибудуть на корабель, щоб  привітати мужніх українських моряків.

З Кропивницького доставлять флотську форму від фабрики “Україна”, канцелярські товари, а також фірмовий святковий фуршет від місцевих товаровиробників.

Олександр Мосін від імені міської ради, міського голови Андрія Райковича та всієї громади міста привітав особовий склад десантного корабля “Юрій Олефіренко” зі святом та побажав мирної служби.

Усі новини