Сергій Коваленко: мешканці Кропивницького мають отримувати якісні адмінпослуги

П'ятниця, 27 березня 2020 11:08

Директор департаменту надання адміністративних послуг міської ради Кропивницького Сергій Коваленко провів робочу нараду із начальником головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області Наталією Сімонян.

У нараді також взяли участь перший заступник директора департаменту Антон Шевченко та начальник управління надання адміністративних послуг департаменту Ольга Шкода.

- Будівельні роботи у новому приміщенні ЦНАПу йдуть повним ходом. Наразі департамент активно працює із усіма державними органами, спеціалісти яких надаватимуть мешканцям Кропивницького і Кіровоградської області адміністративні послуги. Заплановано, що у новому ЦНАПі працюватимуть спеціалісти Пенсійного фонду, -  наголосив Сергій Коваленко.

За словами Наталії Сімонян, левова частина послуг стосується призначення і нарахування пенсійних виплат, близько 30% роботи Пенсійного фонду це - видача довідок громадянам, ще 10% - оформлення і виплата допомоги на поховання.

Керівництво департаменту та Пенсійного фонду обговорили алгоритм підготовки до роботи у новому приміщенні, кількість спеціалістів, які працюватимуть у ЦНАПі та забезпечення їх оргтехнікою.

- Ми зобов’язані організувати власну роботу і співпрацю таким чином, щоб у подальшому громадян отримали якісні адміністративні послуги, - резюмував Сергій Коваленко.

Усі новини