Сергій Коваленко: у ЦНАПі міської ради Кропивницького зберігається спокійна робоча обстановка

П'ятниця, 20 березня 2020 10:03

Центр надання адміністративних послуг міської ради Кропивницького продовжує працювати в режимі запровадження карантинних заходів. Ситуація у міському ЦНАПі спокійна і робоча.

Про це повідомив директор департаменту надання адміністративних послуг міської ради Сергій Коваленко.

- Наразі, не зважаючи на введення обмежувальних заходів, в ЦНАПі зберігається спокійна і  робоча обстановка, - наголосив посадовець. -  Чимало заявників попередньо телефоном домовляються про прийом і отримують потрібні послуги. Ті ж, хто не знав про зміну режиму роботи центру адмінпослуг, на рецепції отримують пам'ятку і тут же домовляються про прийом. Містяни із розумінням ставляться до таких заходів у зв'язку карантином.

За  словами Сергія Коваленка, всі управління і відділи ЦНАПУ працюють і надають повний спектр послуг. Загалом, з часу зміни режиму роботи та порядку прийому звернень, адміністратори та працівники ЦНАПУ надали 299 адміністративних послуг.

- У журналі звернень маємо записи про прийом, за бажанням заявників, включно до кінця березня, - відзначив Сергій Коваленко. - Це свідчить про те що були прийняті правильні управлінські рішення, а також про злагодженість роботи персоналу ЦНАПу.

Нагадаємо, 18 березня в Центрі адміністративних послуг міської ради Кропивницького було змінено режим роботи і порядок прийому заяв у зв'язку із прийняттям Верховною Радою України закону, яким передбачено низку заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).

Усі новини