Сезон ремонту дорожнього покриття у Кропивницькому триває

Понеділок, 5 листопада 2018 14:13

У Кропивницькому почали активно наносити дорожню розмітку. Тему безпеки на дорогах порушив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 5 листопада.

Особливу увагу, під час виконання робіт приділятимуть пішохідним переходам біля закладів соціальної інфраструктури: лікарень, поліклінік, шкіл та садочків. Разом з цим очільник міста поставив завдання перед працівниками головного  управління ЖКГ перевірити надійність закріплення бордюрів вздовж нещодавно відремонтованої вулиці Короленка, та довести до ладу асфальтове покриття зупинок  громадського транспорту.

- Я минулого разу акцентував увагу, щодо безперебійної роботи установки ямкового ремонту доріг  на дорогах, де курсує громадський транспорт. Але після включення опалення розритих ям на території міста збільшилося у рази! – наголосив Андрій Райкович. – Тепло- та водопостачальні підприємства поспішають відновити пориви, але якісно відновити благоустрій ніхто не поспішає. Особливо це видно на свіжому асфальті. І маємо, що слухати і читати від кропивничан. Люди нарікають правильно.

Андрій Райкович звернувся до керівництва водоканалу та тепловиків, аби ті особисто перевіряли якість ремонтних робіт на дорогах.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13