Школярі Кропивницького долучилися до Всеукраїнської благодійної акції «Happy Мяу для Мурчика»

П'ятниця, 24 березня 2017 11:43

Із 13 лютого по 1 березня в Україні поширювалася Всеукраїнська благодійна акція «Happy Мяу для Мурчика», до якої долучились вчителі та школярі навчальних закладів Кропивницького.

Організатором акції виступив благодійний фонд «Щаслива лапа», а допомогти у вирішенні проблем безпритульних тварин міста виявили бажання педагоги та учні загальноосвітніх шкіл № 1, 2, 6, 8, 10, 13, 23, 30, 31, 37.  Уся зібрана допомога, а це більше 200 кг. корму, круп та ліків, була передана громадській організації захисту тварин «Бім».

 Залучення школярів обласного центру до благодійного заходу здійснювалось у рамках проекту «Біоетика», що реалізується у співпраці БФ «Щаслива лапа» з міською радою Кропивницького та управлінням освіти. Мета проекту - втілення Програми регулювання чисельності безпритульних тварин у м. Кропивницькому на 2016-2020 н.р.

Результатом такої співпраці стало проведення у школах обласного центру для учнів 1-11 класів інтерактивних занять, днів улюбленців, брейн-рингів, вікторин, конкурсів, спрямованих на виховання гуманного та відповідального ставлення до тварин.

Усі новини