Школярі Кропивницького повертаються за парти

Четвер, 6 травня 2021 13:05

Для учнів кропивницьких шкіл завершується дистанційне навчання, у вівторок, 11-го травня діти повертаються на навчання до шкіл. Про це сьогодні, 06 травня, повідомила начальниця управління освіти міської ради Лариса Костенко.

- Всі заклади освіти налаштовані на те, щоб розпочинати очний навчальний процес. Вчитись виходять усі, – повідомила Лариса Костенко. – Локально ще є закриті групи по садочках, бо там хворі вихователі чи помічники вихователя. Але таких випадків мало. Ми налаштовані на те, що всі дотримуватимуться карантинних правил і навчальний процес пройде спокійно і якісно.

Травень – завершальний для школярів і педагогів.  Для учнів одинадцятих класів в 20-х числах травня освітній процес вже завершується, вони продовжуватимуть підготовку до ЗНО, пояснила Лариса Костенко. Вихованці початкової школи в деяких закладах вчитимуться до 07 червня чи до 14 червня – все залежить від того, скільки вони перебували на канікулах взимку.

- Я хочу наголосити на тому, що ми створили можливість продовжити дистанційне навчання для діток. Якщо у батьків є перестороги щодо здоров’я їх дитини, вони можуть написати заяву, щоб діти щодня отримували домашні завдання  і виконували їх вдома, - наголосила Лариса Костенко.

Усі новини