Щоб Кропивницький був чистим і ошатним

Вівторок, 14 березня 2017 18:11

Комунальна декада з прибирання території міста стартує у Кропивницькому із 20 березня і триватиме по 1 квітня. А із 3 квітня в обласному центрі розпочинається весняний місячний благоустрою. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет міської ради сьогодні, 14 березня.

Відповідно до прийнятого рішення 13 та 29 квітня оголошені у Кропивницькому днями проведення загальноміських суботників із благоустрою міста в рамках щорічної акції “За чисте довкілля”.

Комунальні підприємства Кропивницького отримали доручення забезпечити виконання робіт з прибирання закріплених територій, благоустрою парків і скверів, приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, контейнерних майданчиків, дитячих майданчиків та майданчиків для сушіння білизни. Головне управління житлово – комунального господарства має забезпечити транспорт у необхідній кількості для вивезення побутового сміття під час проведення суботників. Необхідно відзначити, що все сміття, зібране на території міста під час проведення весняного місячника благоустрою прийматиметься на сміттєзвалище безкоштовно.

Постійна увага, яка приідяється міською владою питанням благоустрою у Кропивницькому робить місто ошатнішим і чистішим. Це часто відзначають мешканці інших міст України, які приїздять до Кропивницького у справах чи на відпочинок. На весняну красу обласного центру звернула увагу і журналіст, представник громадського руху “Чесно” Олена Жежера. Киянка приїхала до Кропивницького, щоб провести для депутатів і посадовців міської ради семінару, на якому роз’яснює особливості цьогорічної новації - заповнення е-декларацій.

- Насправді, Кропивницький одне із найчистіших міст в Україні, я отримала приємні враження від центральної частини міста, -відзначила Олена Жежера.

Усі новини