Силами своїх мешканців мікрорайон Жадова у Кропивницькому стає комфортнішим

Середа, 9 жовтня 2019 13:52

У вівторок, 08 жовтня, в актовій залі дитячого садочка №14 відбулася зустріч секретаря міської ради Андрія Табалова з активом мікрорайону Жадова. З нагоди свята

Покрови Пресвятої Богородиці очільник депутатського корпусу і депутат по виборчому округу №1 запросив активних мешканців на концертну програму за участі вихованців дитячого садка.

Андрій Табалов у своєму вітальному слові подякував людям за небайдужість до рідного мікрорайону та активну життєву позицію. Депутат зауважив, що саме завдяки ініціативності, креативності та наполегливості людей проекти по вулиці Жадова щороку перемагають у конкурсі міських ініціатив «Громадський бюджет».

- Минулого року у дворі будинку 28, корп. 2 ми відкрили дитячий ігровий майданчик “Гарантик”. Цьогоріч збудовано Фітнес зону біля корпусів 2 і 3 21-го будинку та майданчик для дозвілля родини біля будинку 28, корп. 1. А останнього разу ми вибороли перемогу в категорії “великі” проекти. “Спортивне містечко на Жадова” стане початком будівництва масштабнішого об’єкту - майбутнього скверу, який з’явиться на місці аварійного фундаменту колишньої недобудови. Зі свого боку я докладу усіх зусиль, щоб реалізацію проекту не відкладали у довгу шухляду, і збудували майданчик якнайшвидше, - наголосив Андрій Табалов. - Мікрорайон Жадова змінюється силами своїх мешканців. І я щиро вдячний вам за те, що скеровуєте мою роботу - спільними зусиллями ми домоглися ремонту прибудинкових територій, дахів, ліфтів. Разом стежимо за дотриманням громадського порядку. І тільки спільними зусиллями ми зробимо наш дім, мікрорайон, місто кращим, затишнішим і безпечнішим.

Зустріч продовжив святковий концерт, а завершилось свято спільним запашним духмяним чаєм та солодощами.

Усі новини