Служу народу Кропивницького!

Понеділок, 15 лютого 2021 14:54

Сьогодні, 15 лютого щопонеділкову апаратну нараду міський голова Андрій Райкович  розпочав з привітань. У день 32-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану місто традиційно вшановує усіх воїнів-інтернаціоналістів.

“Афганці”- особливі, мужні, справедливі воїни. І у нинішній російсько – українській війні на Сході багато із них взяли зброю, щоб захистити свободу і незалежність свого народу і  рідної землі,  Серед таких героїв - Євген Анатолійович Чайка, якому Андрій Райкович урочисто вручив Почесну грамоту міської ради та виконавчого комітету.

Ювілейні привітання сьогодні прозвучали і на адресу талановитої журналістки, яку поважають за майстерність та принциповість і читачі “України-Центр”, і колеги по цеху, і чиновники міської ради – заступнику головного редактора тижневика УЦ Олені Нікітіній.

- Я особисто знаю Олену Нікітіну багато років. Вона справжній професіонал, майстер слова і жанру. Статті Нікітіної про наше місто, про знаних і шанованих людей Кропивницького, заслуговують на повагу і визнання, - відзначив у вітальному слові Андрій Райкович. - Тому із радістю вручаю Вам Почесну грамоту міської ради і виконавчого комітету. Спасибі за людяність за професіоналізм, за гарну роботу.

- Служу народу Кропивницького! - відповіла Олена Нікітіна.

Усі новини