Снігоприбиральна техніка підготовлена, протиожеледні матеріали заготовлені: Кропивницький готовий до зими

Четвер, 20 жовтня 2022 17:22

У Кропивницькому триває підготовка міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період. Про готовність КП «Універсал — 2005”, яке власне відповідає за утримання вулично-дорожньої мережі, як в літній, так і в зимовий періоди, зустрічати мороз і сніг   розповів сьогодні, 20 жовтня, під час апаратної наради директор підприємства Віктор Панішко.

За його словами, працівники КП «Універсал-2005” вже повністю підготували техніку, яка може бути залучена під час очищення автодоріг від снігових заметів. Це, зокрема, 8 піскороскидувачів, 3 снігоплужерні очисники та 9 підмітально-прибиральних тракторів.

На підприємстві сформовано запас необхідних  протиожеледних матеріалів. Так, відсіву заготовили 628 тонн, солі — 335 тонн.  Робота ця іще триває, оскільки оголошено відкриті торги для закупівлі іще понад  300 тонн солі.

Окрім цього Віктор Панішко проінформував і про виконані ремонтні роботи на дорогах міста.

- Станом на 17 жовтня ліквідовано ямковості асфальтобетонного покриття: асфальтобетоном – 4600 м²; холодною бітумно-мінеральною сумішшю – 80 м²; за допомогою установки для ямкового ремонту (УЯР) – 3400 м²; за допомогою бітумно-полімерної суміші – 25 м².

Усі новини