Спеціалісти ВАТ «Кіровоградгаз» завершують відновлення газопостачання після аварії і закликають мешканців не підключати самовільно газові прилади

Субота, 4 листопада 2017 20:13

Спеціалісти ВАТ «Кіровоградгаз» продовжують відновлювати газопостачання у Кропвиницькому, Черняхівці, Соколівському та Новопетрівці після ліквідації аварії на газопроводі середнього тиску на розі вулиць Космонавта Попова та Юрія Коваленка обласного центру.

За інформацією ВАТ «Кіровоградгаз», станом на 18:00 04 листопада відновлене газопостачання 8061-у із 8080 абонентів міста Кропивницький. Без газу в обласному центрі залишаються 129 домоволодінь.

Найчастішою причиною невідновлення газопостачання у ВАТ «Кіровоградгаз» називають відсутність дома абонентів та несправність газового обладнання або запірної арматури (кранів).

Трапляються випадки, особливо в селах Кіровоградського району, коли власники помешкань не надають доступу для перекриття запірної арматури перед проведенням робіт з відновлення газопостачання.

ВАТ «Кіровоградгаз» звертається до всіх споживачів з проханням забезпечити присутність мешканців у квартирах на момент проведення робіт з поновлення подачі блакитного палива, з розумінням ставитися до роботи фахівців газової служб та надавати доступ до газового обладнання – це гарантує безпеку і комфорт у помешканнях.

Окремо ВАТ «Кіровоградгаз» звернулося до мешканців сіл Соколівське та Черняхівка:

- Не допускайе самовільних підключень газових приладів! – йдеться у зверненні. - Своїми діями ви ставите під загрозу своє життя, та життя ваших близьких! Подбайте про безпеку! Дочекайтесь приходу спеціалістів ВАТ «Кіровоградгаз»!

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13