Співпраця на користь громади: у Кропивницькому підписали меморандум між міською радою та правоохоронними органами

П'ятниця, 8 липня 2022 15:40

Сьогодні, 08 липня, заступник міського голови Олександр Мосін і начальник ГУ нацполіції в Кіровоградській області Роман Козьяков підписали меморандум про співпрацю та партнерство.

Меморандум має на меті співпрацю міської влади Кропивницького та правоохоронних органів на засадах партнерства, що спрямовується на підвищення рівня публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини та протидії злочинності на території Кропивницького.

З-поміж завдань меморандуму варто виокремити узгодження спільних дій щодо покращення взаємодії між сторонами та підвищення якості надання поліцейських послуг на відповідній території. Яскравим прикладом реалізації цього завдання у попередні роки є  відкриття офісу поліцейського офіцера громади на території  селища Нового у Кропивницькому.

- Плани співпраці у нас є і їх потрібно реалізувати й надалі,- підкреслив Олександр Мосін. -  Співпраця між міською владою та поліцією триває і розвивається постійно: у тому числі це і програма "Безпечне місто", яку ми разом наповнюємо і виконуємо. І варто відзначити успішну роботу поліцейської станції на селищі Новому. Наступний на черзі -  офіс поліцейського громади на селищі Гірничому. Активна співпраця триває і підписаний меморандум сьогодні — це важлива її складова.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13