Спортивна гордість краю: у Кропивницькому відзначили кращих спортсменів області

Вівторок, 18 квітня 2017 19:53

Сьогоднi, 18 квiтня, у Кропивницькому шанували кращих спортсменів та активістів фізкультурного руху з усієї області. В урочистостях з нагоди відзначення спортивної гордості краю взяв участь секретар міської ради Кропивницького  Андрій Табалов.

- У цій залі сьогодні зібралась спортивна еліта нашого краю, - відзначив Андрій Табалов. - Наше місто має солідну спортивну біографію, вагомі здобутки з різних видів спорту. Великий спорт починається зі спортивного майданчика, якісних уроків фізичного виховання, з дитячої спорт школи. Ми це добре розуміємо, тому в обласному центрі відкрито іще одну спортшколу. У минулому році капітально відремонтовано 7 шкільних спортивних залів. І у нинішньому теж заплановано в семи школах міста відремонтувати іще 7 спортзалів. Міська рада  виділила  мільйон гривень на облаштування в мікрорайонах міста дитячих спортивних майданчиків. Кращі спортсмени і тренери отримують персональні стипендії. І турбота про загартовану молодь, про спорт великих досягнень в Кропивницькому буде системною і результативною.

Нагороди кращим спортсменам області, серед яких і учасники Олімпійських та Паралімпійських ігор в  Рiо-де-Жанейро, сьогодні вручали голова обласної ради Олександр Чорноiваненко, заступник голови ОДА Сергiй Коваленко та секретар мiської ради Андрiй Табалов.

А святковий настрій в залі створили юні грації художньої гімнастики та майстри єдиноборств зі своїми показовими виступами та танцювальнi і музичні колективи Кропивницького з концертною програмою.

 

Усі новини