Спортивна громадськість Кропивницького долучилася до відзначення Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру

Четвер, 4 квітня 2019 14:54

Спортивна громадськість Кропивницького активно відгукнулася на ініціативу Міжнародного Олімпійського Комітету та Організації Об’єднаних Націй щодо відзначення Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру.

В рамках святкування цієї визначної міжнародної події за сприяння обласного відділення НОК України і управління молоді та спорту міської ради Кропивницького в дитячо-юнацьких спортивних школах міста проводяться навчально-виховні та спортивні заходи. Вони вже відбулися з вихованцями відділень важкої атлетики, таеквондо, гандболу. Тематичні бесіди та відкриті тренування з юними спортсменами провели Заслужений тренер України Ігор Зюнзя, Заслужений працівник фізичної культури та спорту України Олександр Балануца, Майстер спорту України міжнародного класу з таеквондо, чемпіонка України і Європи Владислава Лягаєва, Майстер спорту України з важкої атлетики, чемпіонка України Юлія Кондратенко.

Із розповідей відомих спортсменів і тренерів діти дізнаються багато цікавих фактів про Олімпійські ігри, олімпійський рух та цьогорічну акцію #WhiteCard. Юні спортсмени із задоволенням підіймають «білі картки» на знак підтримки спорту, миру і процвітання в Україні та світі.

Не залишилися осторонь акції «Біла картка» і керівники спортивної галузі міста. Під час робочої наради начальника управління молоді та спорту міської ради Кропивницького Сергія Колодяжного з керівниками підпорядкованих спортивних закладів працівники відділу фізичної культури та спорту, директори дитячо-юнацьких спортивних шкіл міської ради взяли до рук «білі картки», підтримуючи надання рівних можливостей усім, хто бажає долучитися до здорового способу життя та занять спортом.

Усі новини