Спортивне свято «#OlympicLab» у Кропивницькому

П'ятниця, 1 листопада 2019 15:07

Учні навчально-виховного комплексу “Кропивницький колегіум” стали учасниками спортивного свята від Національного олімпійського комітету України «#OlympicLab».

Проект у Кропивницькому організований за співпраці управління молоді та спорту міської ради, обласного відділення НОК України, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та адміністрації навчального закладу.

Під час проведення заходу, у якому взяли участь близько 80 школярів,  викладачі фізичної культури  успішно реалізували напрям «Ментальне тренування». З учнями 4-5 класів зустрілися вихованці спортивного клубу «Будокан». Крім того, цього дня до дітей завітали майстри ШинКіокушинкай карате, призерка цьогорічного чемпіонату Європи Валерія Демченко, бронзові призери Кубку Європи 2018 - 2019 років Ярослав Лелека і Максим Мошак, переможець міжнародних змагань «Кубок Кавказу 2019» Валерій Родіонов.

Спортсмени продемонстрували техніку виконання прийомів у японських бойових мистецтвах - ката та фрагмент бою в сучасному карате - куміте. Уславлені каратисти розповіли дітям про свою спортивну кар’єру та методи ментального тренування, які застосовуються спортсменами для досягнення високих результатів. Вони поділилися зі школярами власним досвідом, давали  поради, як бути успішними у навчанні та спорті.

Крім того, представники обласного відділення НОК України організували для дітей цікаві та веселі естафети.

По завершенні ментального тренування учасники заходу зробили спільне фото на згадку, а також отримали подарунки із символікою проекту #OlympicLab від Національного олімпійського комітету України.

Усі новини