Спортивні майданчики стають справжніми центрами здоров’я для кропивничан: Андрій Райкович.

Субота, 27 червня 2020 14:54

Сьогодні, 27 червня, в мікрорайоні Балашівка урочисто відкрили новозбудований спортивний майданчик. Участь у відкриття взяли міський голова Кропивницького Андрій Райкович, депутати міської ради Дмитро Терзов, Олександр Цертій та Роман Розгачов. Захід не втримав вдома також чимало місцевих - на відкриття прийшли цілими родинами. Але їм усім на вході роздавали захисні маски та закликали дотримуватись правил соціальної дистанції. Для малечі, аби не  нудьгувала, облаштували низку ігрових зон та пригощали морозивом.

Цей проєкт, як зазначив міський голова Андрій Райкович, реалізували спільним коштом державного та міського бюджетів. Місто на нього виділило майже один мільйон гривень.

- У нас сьогодні гарний привід для зустрічі. У вашому мікрорайоні тепер є чудовий спортивний майданчик. Це теж добрий знак, що міська рада не забуває про Балашівку, - наголосив міський голова. - Відтепер під відкритим небом кожен охочий зможе займатись баскетболом, футболом та підкачати м’язи на спортивних тренажерах.  Переконаний цей спортивний майданчик служитиме не лише молоді, і стане справжнім центром здоров’я для усіх місцевих. Активна позиція зокрема таких депутатів як Дмитро Терзов на Балашівці і далі сприятиме розвитку мікрорайонів. Сьогодні я щиро вітаю вас, особливо дітвору, молодь. Бережіть майданчик, набирайтеся на ньому сили і здоров'я. І любіть свою Балашівку.

Андрій Райкович вручив гравцям місцевої  футбольної команди нові  м’ячі. У свою чергу юнаки міському голові подарували іменну футболку та дали можливість забити перший гол в футбольні ворота. Цим Андрій Райкович з задоволенням скористався.

Після відкриття місцеві довго не відпускали міського голову. Спілкувались і дякували за увагу до мікрорайону.  Адже перші нові автобуси пустили саме на Балашівку. І з нової партії теж сюди додали іще один автобус.

- Ми освітлюємо вулиці, проклали водопровід, завершимо будівництво каналізаційного колектора. Ми відкрили аптеку, зазначив, під час спілкування міський голова. -  А головне, що я мрію розпочати з наступного року - масштабний ремонт дорожньої мережі Балашівського промислового вузла. Тут розміщена потужна база підприємств. Тут живете ви, сюди їздять на роботу люди і ми повинні відбудувати тут дороги і дати друге життя цьому мікрорайону. Це- одне з головних наших завдань. Моя пропозиція, як завжди, до всіх вас: будуємо місто разом!

Усі новини