Став до лав Небесного воїнства: кропивничани попрощалися з Воїном-захисником

Четвер, 14 грудня 2023 17:41

Сьогодні, 14 грудня, у Кропивницькому знову скорботний день — містяни провели у засвіти Воїна-захисника, солдата Сергія Михайленка.

Народився він 21 травня 1980 року в Помічній, згодом родина переїхала до Кропивницького. Навчався у загальноосвітній школі №26, закінчив Кіровоградський машинобудівний технікум, вищу освіту здобув у Центральноукраїнському національному технічному університеті. Трудову діяльність розпочав ливарником на заводу «Гідросила», пропрацював тут 23 роки, був одним з кращих спеціалістів, неодноразово удостоєний відзнак і нагород за відмінну працю.

У квітні 2023 року Сергій Михайленко став до лав Збройних Сил України та зі зброєю в руках виступив на захист Батьківщини, служив на посаді навідника механізованого відділення.

Солдат Сергій Михайленко загинув 04 липня 2023 року неподалік населеного пункту Оріхово-Василівка Донецької області. Без турботливого сина, брата, люблячого чоловіка і тата, залишились батьки, сестра та його гордість – два сина.

Вічний спочинок Герой знайшов на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища. Панахиду відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13