Стратегічні об’єкти на території Кропивницького входять у завершальну стадію будівництва

Понеділок, 27 травня 2019 11:54

На всіх ключових пускових об’єктах будівництва в Кропивницькому має бути забезпечений щоденний ефективний контроль виконання робіт. На цьому наголосив секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 27 травня.

В обласному центрі виконуються капітальні роботи відразу декількох стратегічних будівельних об’єктах: Арці залізничного шляхопроводу по вулиці Ельворті, будівлі сучасного Центру надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс» та багатоквартирному житловому будинку по вулиці Жадова.

- Чітке завдання від міського голови - щоденний контроль кожного об’єкту, – попередив Андрій Табалов. - Через два дні на «Арці» розпочнеться найвідповідальніша частина робіт з монтажу нового тунелю: зупиниться рух потягів. Я просив би бути максимально сконцентрованими на досягненні результату всі виконавчі органи і служби, задіяні в організації цього процесу. Головне — встигнути виконати запланований обсяг робіт у визначені з «Укрзалізницею» терміни.

Житлова багатоповерхівка, зведена за кошти міського бюджету, фактична готова до здачі в експлуатацію. Сьогодні громадська житлова комісія, на чолі з керуючою справами виконавчого комітету міської ради Альвіною Бондаренко, проводять серйозну роботу з кожною родиною - претендентами на отримання ордерів на квартири. Черга тут давня, з 80-х років. Тож необхідно ретельно  вивчити всі документи і житлові обставини по кожній родині.

Активно продовжуються будівельні роботи і на ЦНАПі. Реконструкція об’єкту триває паралельно з отриманням необхідної техніки, внутрішнього оздоблення. Тому Андрій Табалов звернув увагу усіх кураторів на забезпечення системного контролю, як будівництва, так і організаційних процесів.

- Хочу акцентувати увагу ще на одній проблемі, пов'язаній з ремонтами, – зауважив Андрій Табалов. - Дощі позаливали проблемні дахи в комунальних закладах, особливо там, де покрівлі не мінялись по 30 років, або й більше. Це  є сигналом, де в першу чергу доведеться виконувати ремонти, або замінювати покрівлю повністю впродовж теплої пори року.

Андрій Табалов доручив управлінню освіти, охорони здоров'я добре все прорахувати і максимально ефективно, по господарські використати  обмежений фінансовий ресурс міського бюджету.

Усі новини