Студенти кропивницьких колеждів та ПТУ мають можливість виграти грант на навчання!

Понеділок, 6 травня 2019 16:11

Студентів коледжів, технікумів  та професійних училищ Кропивницького очної та заочної форми навчання, на контрактній чи бюджетній основі запрошують взяти участь у  конкурсі соціального проекту Scholarship в Україні.

Як повідомили в управлінні освіти міської ради Кропивницького, головним призом конкурсу є грант на навчання в розмірі 10 000 грн  для студентів коледжу та 8000 грн для студентів училища. Також для студентів, які посядуть другі та треті місця надаються заохочувальні грошові призи. Призовий фонд конкурсу складає 25 тисяч гривень. Оплачується навчання як в державних, так і в комерційних навчальних закладах.

У той же час, студенти, які навчаються за рахунок коштів бюджету можуть отримати за перемогу сплату додаткового навчання,  наприклад іноземної мови, програмування тощо. Участь у проекті безкоштовна!

Метою проведення конкурсу серед студентів українських коледжів та професійних училищ є підвищення популярності технічних професій  та демонстрація  престижності будь-якої спеціальності за умови якісного і наполегливого навчання і високій відповідальності.

Що необхідно зробити, щоб взяти участь у конкурсі та виграти грант?
Студенту необхідно написати аналітичну статтю за темоюВажливість технічних спеціальностей в сучасній Україні”.

Подати заявку на участь та переглянути умови конкурсу можна  на сторінках грантонадавача за посиланнями:

- для студентів коледжів https://deltabank-online.com.ua/grant-college/;

- для студентів училищ https://deltabank-online.com.ua/grant-students/ .

Запитання та роботи можна надсилати через сайт або на пошту: grant@deltabank-online.com.ua .

Усі новини