Студкава на свіжому повітрі: у Кропивницькому відсвяткували День студента

Середа, 17 листопада 2021 13:48

Сьогодні, 17 листопада, на площі перед Кропивницькою міською радою відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного дня студента. Цьогорічне святкування відбулися під знаком активного залучення студенства до вакцинації від CОVID-19.

Цього дня тут працювали яскраві інсталяції, фотозони, усіх охочих пригощали стравами студентської кухні, можна було спробувати власні сили у різноманітних  конкурсах. За ініціативи та підтримки міського голови Андрія Райковича для студентів підготували частування кавою, чаєм, какао, солодощами. Молодь залюбки пригощалася смачненьким, влаштовувала фотосесії. 

До заходу сьогодні приєдналися також студенти – АТОвці вищих навчальних закладів Кропивницького. Їх Андрій Райкович привітав особливо урочисто – вручив кожному потрібний у студентському житті подарунок - павербанк.

- Хороше, драйвове свято у нас сьогодні! Але головне, щоб усі були здорові, бадьорі та успішні. Я й сам двічі був студентом і це були найкращі часи, - поділився емоціями Андрій Райкович. - У нас сьогодні “спецдень”. Із прицілом побороти Covid. Тому закликаю усіх не боятись вакцинації, а активно щеплюватися. Бажаю гарного настрою, успішного навчання та світлого майбутнього! 

У цей святковий день свій подарунок отримала і заступниця начальника управління молоді та спорту Кропивницької міської ради Катерина Черкасська. Представники Всеукраїнського об’єднання “Країна» вручили їй відзнаку  «За розбудову України».

 

Усі новини