Сучасну автоматичну пожежну сигналізацію - кожному закладу освіти Кропивницького

Понеділок, 15 березня 2021 13:56

Кожний заклад освіти  Кропивницького має бути обладнаний сучасною системою пожежної сигналізації. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час щопонеділкової апаратної наради, сьогодні, 15 березня.

Очільник Кропивницького поставив відповідне завдання перед своїм профільним заступником Сергієм Колодяжним: в усіх школах і дитячих садочках обласного центру необхідно встановити автоматичні сигналізацій. Яскравим свідчення переваг такого новітнього обладнання стала ситуація у Науковому ліцеї, де завдяки завчасному сигналу вдалося оперативно евакуювати дітей і не допустити виникнення пожежі.

- Передусім, це – безпека і життя дітей. Плануйте бюджет і встановлюйте сучасні сигнальні системи. Але головне - не на папері, а реально і систематично перевіряти усе господарство: в школах, лікарнях, садочках, і в житловому фонді, в незалежності від форми власності! – доручив Андрій Райкович. – У той же час необхідно провести ретельне розслідування, чому сталося задимлення щитової: у чому полягала неправильна її експлуатація!

Усі новини