«Тато, мама, я – дружна сім’я»

Понеділок, 21 травня 2018 13:57

Реалізуючи Міську програму підтримки сімей та з нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї відділ сім’ї та молоді управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького в спортивному залі дитячо-юнацького клубу «Надія» провів традиційний щорічний родинно-спортивний конкурс «Тато, мама, я – дружна сім’я» серед багатодітних сімей.

Конкурс розпочався зі святкового привітання та веселою тренувальною розминкою перед змаганнями. Швидкість, спритність, влучність – це ті основні критерії, якими необхідно було досконало володіти кожному учасникові. Зі спортивним азартом і завзяттям свої здібності, вміння і навички демонстрували учасники конкурсу. Діти разом з батьками брали участь у захопливих естафетах: демонстрували вправність на скакалках, влучність, кидаючи м’яча до баскетбольної корзини, та дротика по мішені дартсу, спритність і швидкість — у естафеті та обертанні обруча. 

- За щоденними клопотами родинам не так вже і часто випадає нагода разом провести час, дружно позмагатися і відчути себе єдиною командою, зазначила головний спеціаліст відділу сім’ї та молоді Марина Байрамова. - Тому на першому плані тут не тільки спорт і дружня конкуренція, але й пропаганда сімейних цінностей.

За результатами змагань переможцем стала сім’я Подоліч. Всі учасники свята отримали солодкі подарунки та заохочуючи призи.

Усі новини