"Теплі" подарунки для кропивницьких дітей

П'ятниця, 1 грудня 2023 14:57

Більше трьох десятків дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, та вимушених переселенців - вихованців дитячого будинку сімейного типу, які мають інвалідність, завітали сьогодні, 01 грудня, у Кропивницьку міську раду, де їх зустріли заступник міського голови Олександр Мосін та секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка.

Посадовці зустрілися з дітками та їхніми опікунами, піклувальниками та батьками-вихователями саме у перший день зими — напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, а ще дня Святого Миколая та новорічних свят, аби сказати їм теплі слова підтримки і подарувати "теплі" подарунки.

- Не випадково у всьому світі відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю. Це потрібно, щоб ще більше привернути увагу до таких людей, щоб зробити велику роботу для них у плані турботи і в законотворчому полі, і в реальному житті. Але головне наше завдання — здобути якнайшвидше нашу Перемогу і допомогти усім людям, які опинилися у складних життєвих обставинах, - відзначив Олександр Мосін.

Особливу цінність такого спілкування з дітками підкреслив секретар міської ради Олег Колюка.

- Завжди раді зустрічі з вами, бо ми вас цінуємо і любимо. Бажаємо вам здоров’я, наснаги і Перемоги, - побажав Олег Колюка.

Усім присутнім діткам посадовці подарували теплі ковдри і зазначили, що попереду буде ще багато подарунків з нагоди різдвяних і новорічних свят.

Усі новини