Травень видався щедрим на нагороди для юних грацій із Кропивницького

Вівторок, 28 травня 2019 16:25

Травень видався багатим на змагання для юних гімнасток Кропивницького та турніри та змагання високого рівня.

Так, із  22 по 24 травня у Харкові тривав  VI Відкритий фестиваль та міжнародний турнір «Queen of Gymnastics» з художньої гімнастики. Учасниками масштабного свята грації та краси стали спортсменки з Харкова, Чорноморська, Павлограда, Тирасполя, Чугуєва, Камянського та Кропивницького.

Рідне місто на змаганнях гідно представляли 8 юних гімнасток кропивницької КДЮСШ № 3. Вихованки спортивної школи Аріна Кнюкштене, Мілана Тороп, Владислава Хоменко, Анна Земба, Вікторія Колодич і Вікторія Непорожня завоювали срібні медалі, а Кароліна Кнюкштене стала бронзовою призеркою турніру. Тренує кропивницьких гімнасток Вікторія Фесюк.

А із 24 по 26 травня вже в іншій частині України – у  Львові проходив І Міжнародний турнір з художньої гімнастики «Spor Art Cup – 2019». У турнірі взяли участь 380 гімнасток. Вихованка КДЮСШ № 3 із  Кропивницького Марія Алечко завоювала срібні медалі у вправах із булавами та м'ячем, а в багатоборстві посіла почесне четверте місце. Тренує юну спортсменку Світлана Худякова.

Одночасно у Кропивницькому на базі НВО № 19 відбувся відкритий чемпіонат міста з гімнастики художньої серед юніорок. У змаганнях взяли участь 70 спортсменок із Кропивницького, Києва та Бердянська.

Юні кропивницькі грації із КДЮСШ № 3 завоювали 7 золотих нагород: за програмою майстрів спорту України - Єлизавета Горбунова і Єлизавета Савенкова; за програмою кандидатів у майстри спорту України - Анна Савченко, Анастасія Скидан, Олексієнко та за програмою спортсменок І розряду - Владислава Хавтуляріна і Дар’я Савенко. Тренують гімнасток: Анастасія Мельнік і Наталія Горбань.

Усі новини