Тридцять хітів української незалежності прозвучали сьогодні у Кропивницькому

Вівторок, 24 серпня 2021 18:56

Сьогодні, 24 серпня, у Кропивницькому на площі Героїв Майдану було дуже яскраво і гаряче - тут відбувся видовищний музичний марафон для шанувальників популярної української музики.

Кращі творчі колективи міста підготували кропивничанам 30 найкращих, найвпізнаваніших, найулюбленіших музичних хітів за 30 останніх років. Тексти усіх цих пісень люблять і точно знають усі українці. Тож, щойно концерт розпочався, глядачі почали охоче підтанцьовувати та підспівувати.

У концерті звучали пісні Оксани Білозір, Тараса Петриненка, Ірини Білик, Софії Ротару, Наталі Могилевської, Віктора Павліка, гуртів «Плач Єремії», «ВВ», «Аква Віти», «Океана Ельзи», «Скрябін» та багатьох інших.

Романтика, іронія, протест, поп-хіти, незліченна кількість жанрів, музикантів і гуртів - усе це вмістилося в українську музику часів незалежності. Власна естрада, яка тепер має назву шоу-бізнес, в Україні пройшла шлях від хобі ентузіастів до світового визнання і прибуткової індустрії. Сьогодні на марафоні прозвучали низка  композицій, які полюбились не лише українцям, а й вийшли за межі країни та стали переможцями різноманітних конкурсів та знаходились в топах рейтингів.

А позитивна реакція глядачів на всі номери сьогоднішнього концерту яскраво свідчить - свято вдалося!

Усі новини