Триває підготовка до сесії Кропивницької міської ради: працюють постійні депутатські комісії

Четвер, 13 липня 2023 17:13

У Кропивницькій міській раді триває підготовка до чергового засідання сесії. Сьогодні, 13 липня, відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань екології, земельних відносин та комунальної власності під головуванням депутатки міської ради Валентини Яремчук.

До порядку денного на розгляд і погодження депутатів було внесено майже сім десятків питань, проте на цьому засіданні комісія встигла розглянути понад двадцять.

Зокрема, депутати заслухали інформацію стосовно виконання протокольного доручення засідання постійної комісії міської ради з питань екології, земельних відносин та комунальної власності від 20 квітня 2023 року щодо використання коштів протягом трьох років на озеленення, на виконання робіт із видалення та утримання зелених насаджень. Доповідали з цього питання начальник головного управління житлово-комунального господарства міської ради Віктор Кухаренко, а також очільники управлінь освіти, охорони здоров’я, молоді та спорту, культури та туризму.

Крім того, депутати погодили проєкти рішень про затвердження Порядку виявлення безхозного майна та відумерлої спадщини, про надання дозволу на розроблення детального плану територій, про внесення змін до Генерального плану та Плану зонування територій міста Кропивницького, а також питання щодо регулювання земельних відносин.

Усі новини

Материнське серце захищає
Середа, 8 травня 2024 17:34