Троянди Перемоги висадили у Кропивницькому

П'ятниця, 20 травня 2022 14:50

За час війни у Кропивницькому знайшли прихисток близько 20 тисяч українців, які змушені були покинути рідні домівки, рятуючись від бомбардирувань і ракетних обстрілів.

У Кропивницькому гостинно зустріли переселенців, тут їх забезпечили житлом, створили умови для адаптації, пропонують варіанти працевлаштування. Люди, у свою чергу, сповнені бажання віддячити місту, яке стало для них тимчасовою домівкою. Сьогодні, 20 травня, переселенці долучилися до висадження кущів троянд на кільці між вулицями Андрія Матвієнка і Євгена Маланюка.

- У нас живе багато людей з Покровська. Ми зустрічалися з їхнім міським головою, з людьми, які у нас розмістилися, живуть і працюють дистанційно. Красиві, доброзичливі люди, - відзначив голова ОВА Андрій Райкович, який став учасником акції. -  Ми постаралися забезпечити їм нормальні умови життя і роботи.

Гарний крок від них - тисяча подарованих кущів троянд. Садимо сьогодні всі разом.

Тепер троянди із Покровська, з Донецького краю, радуватимуть нас тут, в центрі України, як символ єдності.

Разом із переселенцями квіти висаджували і заступник міського голови Олександр Мосін та секретар міської ради Олег Колюка.

- Без перебільшення, ми сьогодні висаджуємо квіти Перемоги, - наголосив Олександр Мосін. – Ми українці – одна велика родина! Підтримуємо і допомагаємо один одному. І разом ми переможемо! У ворога немає жодного шансу!

Усі новини