Центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю у Кропивницькому розширюється: відкривається нова група, актова та спортивна зали

Четвер, 30 листопада 2017 18:23

У кропивницькому комунальному закладі - Центрі соціальної реабілітації денного перебування дітей з інвалідністю сьогодні тривають ремонтні роботи. Перевірити їх хід та якість у переддень Міжнародного дня людей з інвалідністю до закладу завітали заступник міського голови Наталія Дзюба і начальник відділу сім’ї та молоді міської ради Людмила Дорохіна.

- На другому поверсі Центру будівельники вже завершили роботи і тут будуть облаштовані великі і світлі актова зала, кімнати ще однієї групи для дітей, а на першому поверсі триває ремонт спортивної зали, - відзначила Наталія Дзюба. – Забезпечення належного рівня розвитку центру соціальної реабілітації дітей є безумовно пріоритетом у діяльності міської влади. Цьогоріч з бюджету на виконання капітального ремонту приміщення виділено понад мільйон гривень. Вже зовсім скоро, маю надію до Дня Святого Миколая місто отримає спеціальний автобус, який зможе обслуговувати діток з інвалідністю з усього міста.

Керівник Центру Лілія Місюня провела гостей закладом, завітали і у групи денного перебування, де якраз тривали заняття із дітками. Наталія Дзюба і Людмила Дорохіна передали малюкам солодощі і 50 квитків у театр ляльок, діти дуже хотіли подивитися виставу.

Усі новини