У День міста Кропивницького родини переселенців отримали ордери на службове житло

Субота, 24 вересня 2022 16:20

Для багатьох переселенців Кропивницький став другим рідним домом. Питання номер один для таких родин – власне житло. І вже є гарна традиція – щороку до Дня міста вручати ордери на квартири: попри війну і всі труднощі, цей рік теж не виняток.

Сьогодні службове житло отримали вимушені переселенці, які вирішили пов’язати свою долю з Кропивницьким і вже трудяться на благо усієї громади.

Ордери на службове житло п'ятьом родинам вимушених переселенців вручив заступник міського голови Олександр Мосін.

Ордер на двокімнатну квартиру отримала родина хірурга з Мелітополя, Запоріжської області Олексія Петуніна,  на однокімнатну квартиру - родина лікарів з Луганська. Подружжя Дмитро Ланговий та Тетяна Гофман — дитячі лікарі.

Лікарка-фізіотерапевт з Рубіжного, Луганської області Людмила Теплинська отримала ордер на однокімнатну квартиру. Пані Людмила була поранена, доліковувалася у Кропивницькому, і коли медперсонал лікарні швидкої медичної допомоги дізнався, що вона лікарка, одразу ж запропонували їй роботу.

Всі лікарі, які отримали сьогодні службове житло уже працюють в лікувальних закладах Кропивницького не перший місяць, колективи лікарень дуже схвально відгукуються про роботу своїх нових колег.

Цього дня ордери на службові однокімнатні квартири отримали також працівниці житлово-комунальної сфери Валентина Клюшніченко та Фаїна Фельдман.

Усі новини