У дитячих садочках Кропивницького перевіряють температурний режим і стан приборів електрообігріву

Понеділок, 21 жовтня 2019 14:41

У дитячих садочках Кропивницького контроль за температурою повітря здійснюється щоденно. На цьому сьогодні, 21 жовтня, під час апаратної наради наголосив заступник міського голови Олександр Мосін.

Минулого тижня міський голова Андрій Райкович зустрічався з групою активістів із «Батьківської ради» і, за результатами спілкування, управління освіти отримало доручення оперативно перевірити стан електричних мереж та якість обігрівачів, що використовують у закладах дошкільної освіти до початку опалювального сезону.

- Управління освіти, будь ласка, забезпечте об’єктивний щоденний моніторинг температури, допоки не включиться центральне опалення, - наголосив Олександр Мосін. - Перевірку достатності і надійності електроприладів необхідно здійснити впродовж короткого терміну. Це – доручення міського голови.

За словами заступника міського голови, на сьогодні низка міст в Україні мають чималу заборгованість за спожитий газ. Кропивницький - у їхньому числі.

- В НАК «Нафтогаз України» вже домінує думка, що ці сотні мільйонів гривень треба перекладати на місцеві бюджети, не додавши на місця субвенції, то не важко уявити, яким може бути наш подальший розвиток подій, - зауважив Олександр Мосін. - Про це треба серйозно говорити і пояснювати всім, що у такому разі нам доведеться обирати, чи виплачувати заробітну плату, чи створювати додаткові групи подовженого дня і гурткової роботи. Час вимагає оптимізації всіх процесів. Такою є реальність.

Усі новини