У фокусі уваги міської влади Кропивницького житлові питання кропивничан і вимушених переселенців

Понеділок, 25 липня 2022 15:35

Сьогодні, 25 липня, під головуванням керуючої справами виконавчого комітету Кропивницької міської ради Світлани Балакірєвої відбулося засідання громадської комісії з житлових питань.

Відповідно до заяв та поданих документів, комісія рекомендувала виконавчому комітету взяти на облік для отримання тимчасового житла 15 родин вимушених переселенців з Луганської, Донецької, Харківської та Херсонської областей. Ці люди втратили житло внаслідок ракетних та артилерійських обстрілів, якими російські загарбники з садистською жорстокістю тероризують українські міста і села.

Серед заявників у першочерговому порядку житла потребують 12 родин, у складі яких пенсіонери, особи з інвалідністю та неповнолітні діти. Зі свого боку міська влада продовжує робити дієві кроки задля забезпечення всіх вимушених переселенців належними умовами проживання.

Не залишаються поза її увагою й мешканці гуртожитку на проспекті Університетський, 21, який було передано до комунальної власності. Члени комісії погодила надання ордерів двом родинам. Наступним етапом для них стане вже безпосередня реалізація законного права на приватизацію помешкань. 

Усі новини