У Кропивницькій міській раді привітали військовослужбовців із Днем Збройних сил України

Вівторок, 5 грудня 2023 11:38

06 грудня в Україні відзначають День Збройних сил України.  Це День справжньої мужності, героїзму і відваги, яку щоденно демонструють українські захисники і захисниці.

У переддень визначної дати у Кропивницькій міській раді вручили заслужені відзнаки військовослужбовцям.

З вітальним словом до воїнів звернулися заступник міського голови Олександр Мосін і секретар міської ради Олег Колюка.

- Наші захисники та захисниці кожен день мужньо боронять нашу рідну землю та захищають свій народ від російських загарбників, - відзначив  Олександр Мосін. – Збройні сили України є форпостом, який надійно прикриває рідну землю. Дає нам можливість працювати, вчитися, приймати у себе українців з тимчасово окупованих і прифронтових територій. І робити усе від нас залежне, щоб допомагати наближати спільну перемогу. Висловлюємо вам щиру подяку за героїчне виконання військового обов'язку, мужність ті рішучість.

- Від імені міської ради, усієї громади прийміть слова глибокої вдячності  за ваш неоціненний вклад у захист нашої рідної землі і щирі вітання з Днем Збройних сил України! – наголосив Олег Колюка.

Олександр Мосін і Олег Колюка виконали почесну місію і вручили  кропивницьким військовослужбовцям за особисту мужність, виявлену під час захисту  державного суверенітету і територіальної цілісності України, вірність військовій присязі та з нагоди Дня Збройних сил України Грамоти і Подяки Кропивницької міської ради та виконавчого комітету.

Вітаємо нагороджених! Бажаємо доброго здоров’я, міцного духу, стійкості у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України!

Усі новини