У Кропивницькій міській раді шанували кращих спортсменів обласного центру

Вівторок, 22 грудня 2020 17:12

Сьогодні, 22 грудня, перед початком чергового засідання сесії Кропивницької міської ради відзначили кращих спортсменів і тренерів міста, які продемонстрували високі спортивні результати у 2020 році та стали стипендіатами міської ради, та переможців та призерів національних спортивних змагань «Ігри нескорених».

У грудні 2020 року двоє кропивницьких ветеранів АТО та ОСС гідно презентували рідне місто в національних спортивних змаганнях у паралімпійському стилі «Ігри нескорених».

 Міський голова Андрій Райкович та секретар міської ради Олег Колюка за досягнення високих спортивних результатів на IV національних змаганнях «Ігри нескорених», виявлену самовідданість, волю до перемоги та піднесення авторитету міста Кропивницького урочисто вручили іменні годинники та привітали Івана Борщенка, чемпіона з бігу на дистанції 100 метрів і Анатолія Компанійця, срібного призера у змаганнях із пауерліфтингу.

А за підсумками 2020 року Андрій Райкович та Олег Колюка привітали кращих спортсменів і тренерів міста та вручити їм сертифікати на отримання міської стипендії.

Грошова винагорода призначається одноразово 20 кращим спортсменам і їх тренерам, які успішно представляли Кропивницький  в Україні та світі протягом року. Стипендію виплатять за рахунок коштів міського бюджету: вона складає від 900 до 1500 гривень п’яти кращим спортсменам з олімпійських та не олімпійських видів спорту, спортсменам - юніорам, юнакам та дівчатам, а також їхнім тренерам, які підготували атлетів на загальну суму 45,0 тисяч гривень.

Усі новини