У Кропивницькій міській раді шукатимуть можливості для фінансової підтримки органів самоорганізації населення

Середа, 17 березня 2021 18:12

Сьогодні, 17 березня, у Кропивницькій міській раді відбулося чергове засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та податкової політики. У роботі комісії взяли участь секретар міської ради Олег Колюка та заступник міського голови Олександр Вергун.

На розгляд комісії було винесено 18 питань порядку денного: зокрема, депутати погодили проєкти рішень міської ради: «Про обсяги і межі повноважень, які визначаються Кропивницькою міською радою Подільській та Фортечній районним у місті Кропивницькому радам восьмого скликання та їх виконавчим органам», про  внесення змін  та доповнень до низки галузевих програм соціально-економічного розвитку міста.

Члени комісії протокольно доручили головному управлінню ЖКГ міської ради розпочати підготовку нової для громади міста програми, яка б дозволяла здійснювати економічну підтримку органів самоорганізації населення.

- Це справді важлива для громади програма, особливо для тих мешканців, які об’єднуються в органи самоорганізації у приватному секторі, - відзначив секретар міської ради Олег Колюка. – Після опрацювання проєкту такої програми і вивчення досвіду інших міст України, це питання обов’язково буде розглянуте на одному із Депутатських днів у міській раді.

Під час засідання члени депутатської комісії з питань бюджету та податкової політики першими заслухали звіт про виконання бюджету міста за 2020 рік, який буде внесений до порядку денного чергової сесії Кропивницької міської ради.

Усі новини