У Кропивницькій міській раді відбулося чергове засідання комісії з житлових питань

Вівторок, 16 листопада 2021 13:32

Сьогодні, 16 листопада, у Кропивницькій міській раді  під головуванням керуючої справами виконавчого комітету Світлани Балакірєвої відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань.

Члени комісії розглянули 7 проєктів рішень виконавчого комітету Кропивницької міської ради. Відповідно до заяв та поданих документів комісія рекомендувала виконкому взяти на квартирний облік одну особу у першочергову чергу, одну особу для одержання кімнати у гуртожитку та включити громадянку у позачергову чергу для отримання житла.

Крім того, комісія розглянула проєкти рішень виконавчого комітету про зняття з квартирного обліку сімох осіб у зв'язку з поліпшенням житлових умов, п'ятьох осіб у зв'язку зі смертю, надання однієї службової квартири, виключення трьох квартир з числа службових та внесення змін до квартирної справи.

Цього дня на засіданні було розглянуто також клопотання КП “ЖЕО №2”КМР” щодо переоформлення особового рахунку на квартиру. З усіх розглянутих питань комісія прийняла відповідні рішення.

Усі новини