У Кропивницькій міській раді відбулося засідання громадської комісії з житлових питань

Вівторок, 19 березня 2024 15:01

Сьогодні, 19 березня, у Кропивницькій міській раді відбулось засідання громадської комісії з житлових питань під головуванням керуючої справами виконавчого комітету міської ради Світлани Балакірєвої.

Комісія рекомендувала виконавчому комітету взяти на облік п'ять сімей вимушених переселенців для отримання тимчасового житла. Дві родини переїхали до Кропивницького з Донецької області, решта - з Миколаївської, Луганської та Херсонської областей. Відповідно до поданих документів чотири родини мають підстави для включення до першочергової черги, а одна - до загальної.

Також комісія погодила взяття громадян на квартирний облік, зокрема: у першочергову чергу - 6 учасників бойових дій та 5 внутрішньо переміщених осіб з числа учасників бойових дій; у позачергову чергу - 2 особи з інвалідністю внаслідок війни.

Разом з тим приймалися рішення і про зняття громадян з обліку, зокрема, це 7 родин.

Окрім цього ціла низка рішень стосувались різних квартирних справ, йшлося про: внесення змін до двох квартирних справ; надання двом родинам ордерів на жилі приміщення; віднесення квартири до числа службових і виключення іншої із числа таких ; надання комунальної квартири тощо.

Сьогоднішнє насичене засідання комісії завершилось розглядом звернення ОСББ щодо переоформлення особового рахунку на квартиру.

З усіх питань комісія прийняла відповідні рішення.

 

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01