У Кропивницькій міській раді вручили відзнаки волонтерам з нагоди Дня Незалежності України

П'ятниця, 25 серпня 2023 14:40

Як відомо, усі зібрання і урочистості з нагоди Дня Незалежності України у відповідні дати через загрозу ракетних обстрілів російських окупаційних військ відмінили або перенесли. Але традиція вшановувати кропивничан з нагоди державних свят залишається незмінною, і російським окупантам на це не вплинути. Саме тому, сьогодні, 25 серпня, секретар міської ради Олег Колюка зустрівся із волонтерами. Зустріч пройшла у невимушеній дружній атмосфері у кабінеті секретаря міськради, як-то кажуть без краваток та зайвого пафосу.

- Ми не просто живемо у незалежній країні, ми щодня живемо з цим особливим відчуттям волі і гідності, що власне і дає ця незалежність. І кожен, безумовно, розуміє, що все це завдяки нашим мужнім Збройним Силам України. Розуміємо ми і цінність вкладу волонтерів у цю боротьбу і нашу майбутню Перемогу. Від самого початку війни, а особливо під час повномасштабної її фази, у Кропивницькому сформувався потужний волонтерський рух. Волонтери допомагають як ЗСУ, так і цивільним, зокрема внутрішньо переміщеним особам, - зазначив Олег Колюка.

Він подякував присутнім за їхню невтомну працю, за надійний волонтерський тил і вручив відзнаки Кропивницької міської ради та виконавчого комітету.

Так, грамоти міської ради та виконкому отримали Вікторія Алєксеєвець, членкиня громадської організації "Серця матерів та ветеранів війни Кропивницького"; Дмитро Семенюк, голова громадської організації "Волонтерський інформаційний фронт"; Олександр Скляревський, громадський діяч, меценат.

А подяки Кропивницької міської ради та виконавчого комітету оголосили Аміні Козин, членкині Кіровоградського обласного відокремленого підрозділу "Всеукраїнської громадської організації "Солідарна молодь", Олександрі Морозовій, члену громадської організації "Серця матерів та ветеранів війни Кропивницького" та громадській організації "Творчі аматори Кропивницького"  і її очільниці Ірині Кінші.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01