У Кропивницькому під час заключного весняного суботника оновили патріотичні кольори центрального мосту

Субота, 29 квітня 2017 13:16

Сьогодні, 29 квітня, у Кропивницькому триває завершальний етап місячника благоустрою міста. Цього дня мешканці міста вийшли на генеральне прибирання в багатьох мікрорайонах, на прибудинкових територіях, в зелених зонах відпочинку, у приватному секторі.

Традиційно активними були працівники виконавчих органів міської ради. Вони наводили чистоту у парку Космонатів і долучилися до фарбування центрального мосуту в обласному центрі. На території Фортечних валів працював адмінперсонал комунальних підприємств Кропивницького “Міськсвітло” та “Ритуальна служба”, які вирубували і вивозили поросль, білили бордюри та проводили роботи з благоустрою місць військових поховань. Ініціативу приєднатися до прибирання на Меморіальному комплексі і колектив оператора мобільного зв’язку “Vodafone”. Всього під час прибирання працівниками було завантажено та вивезено 3 машини зі сміттям.

Силами працівників у парку Космонавтів було зібрано і вивезено 6 машин із поросллю. Загалом до прибирання міста сьогодні було залучено близько 10 одиниць техніки — вантажівки та навантажувачі.

А міський голова Кропивницького Андрій Райкович і секретар міської ради Андрій Табалов взяли участь у фарбування огорожі мосту через Інгул по Великій Перспективній. Оновити патріотичні синьо - жовті кольори мосту керівництву міста допомагали працівники управлінь і відділів гуманітарного спрямування міської ради. І Андрій Райкович, і Андрій Табалов висловили задоволення результатами місячника благоустрою.

- Добре, що містяни долучаються до громадської праці, оскільки загальне бажання зробити наше місто красивішим і чистішим зближує людей, - поділився думками Андрій Райкович. - Міська влада робить усе, щоб не тільки прибудинкові території стали чистими, а також місця загального користування виглядали привабливо для гостей і мешканців міста. І хоча офіційно декада благоустрою міста добігла кінця, це не означає, що ми припиняємо прибирати і доглядати місто. Ми це робимо самі і спонукаємо до цього кропивничан. Наводити чистоту і порядок, а також постійно підтримувати його повинні і міська влада, і громадяни.

Усі новини