У Кропивницькому активні громадяни мають додаткові можливості для реалізації проектів соціальної дії

Вівторок, 14 травня 2019 15:18

У міській раді Кропивницького відбувся інфодень програми Британської ради «Активні громадяни» за участі активної молоді Кропивницького, вчителів, бібліотекарів, журналістів.

У рамках інформаційної підтримки проекту представники Агенції сталого розвитку «Хмарочос», що є регіональним партнером програми, презентували її можливості для розвитку міста та локальних громад області.

Громадські активісти проінформували учасників заходу про низку проведених тематичних навчань та тренінгів для місцевих жителів, за результатами яких підтримано шість проектів соціальної дії в рамках конкурсу міні-грантів програми на загальну суму понад 80 тисяч гривень. Це такі проекти як "Спортивна мапа Кропивницького. Апгрейд", "Еко-стиль твого міста", "Book and art weekend у бібліотеці", " Хаб жіночого лідерства та розвитку "Потяг", "Баба Єлька", "Книги як ліки".

Реалізація проектів соціальної дії та участь у них громадян є важливою складовою у процесі створення міста власної мрії. Запрошуємо містян активно діяти, змінювати своє місто на краще та використовувати для цього відкриті можливості.

Є ідеї? Звертайтесь до Агенції сталого розвитку «Хмарочос» за тел.: +38 095 382 3483 або на e-mail: agency.skyscraper@gmail.com.

Усі новини