У Кропивницькому активно триває місячних благоустрою території міста

Четвер, 25 квітня 2019 11:27

Комунальники Кропивницького продовжують велике весняне прибирання міста. Працівники КП "Універсал 2005" звільнюють обласний центр від накопиченого за зиму сміття. В обласному центрі працюють дві підмітально-прибиральні машини "Глобус". Одна порядкує по вулиці Ушакова, друга задіяна в ліквідації несанкціонованого сміттєзвалища по вулиці Степана Разіна та у Лісопарковій зоні.

Автомобіль «Scandia» сьогодні прибиратиме проїжджу частину вулиць Преображенської, Родімцева, Ялтинської та  Жуковського.

Продуктивно запрацювала і комунальна техніка з ліквідації ям на дорогах обласного центру. Дорожники  з допомогою установки УЯР «лататимуть» асфальтове покриття на вулицях Чайковській та Запорізькій.  Усуватимуть ямковість також по вулиці Героїв України. А от дорожні частини вулиць Сагайдачного та Димитрова будуть грейдерувати.

Працівники КП «Благоустрій" головну увагу спрямують на догляд за зеленими насадженнями міста:  поливатимуть клумб з квітами по вулицях Великій Перспективній, у сквері Жертвам Чорнобиля, на площі Соборній та на Фортечних Валах. На площі Героїв Майдану, по вулиці Шевченка висаджуватимуть нові квіти на клумбах.

Усі новини